Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση για τη Δωρεά Μυελού των Οστών στο Λιμεναρχείο Χίου

 

Στο  Λιμεναρχείο Χίου θα φιλοξενηθεί  μια σημαντική εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών που θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023, από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στο Λιμεναρχείο Χίου.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται από τον  Ε.Π.Λ.Σ Χίου – Σάμου – Ικαρίας, σε συνεργασία  με  το Εργαστήριο Βασικών Επιστημών Υγείας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και η ενημέρωση αναφορικά με τη διαδικασία, τη σημασία και τον τρόπο συμμετοχής στο πρόγραμμα δωρεάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξουν πληροφορίες από ειδικούς στον τομέα, αλλά και ευκαιρίες για το κοινό να εγγραφεί ως εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Χίου  καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να παραστούν στην εκδήλωση και να μάθουν περισσότερα για αυτήν την σημαντική δράση που μπορεί να σώσει ζωές.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023, από τις 08:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στο Λιμεναρχείο Χίου.

.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.